Toerclub Vrijburg Zaterdag 24 maart 2007

Toerclub Vrijburg training Z-Beveland/Walcheren

De laatste keer op zaterdagmorgen gereden, vanaf maandagavond kunnen we i.v.m. de zomertijd weer in de avond gaan trainen, vandaag een rit wederom voor een groot gedeelte door Z-Beveland, via de dijk langst de Westerschelde, Ritthem, Vlissingen-Oost richting de Centrale Borssele zijn we via Ellewoutsdijke, Oudelande, Ovezande, s’Heerenhoek en Nieuwdorp weer op Walcheren aangekomen via Arnemuiden, Middelburg/Vlissingen naar huis gereden.
De groep was vandaag niet al te groot 12 man, zal wel te maken hebben met het wat gure weer, vanmorgen een temperatuur van 7 graden en een wind van 4 noord, er is vandaag redelijk in een compacte groep gereden,alleen op de terugweg ging het bij een paar maatjes toch wel wat opbreken, mogelijk zo uit de winterslaap gekomen en zo weer op de fiets.
Ook weer een lekke band in de groep, en wat materiaal pech remhoeven aan de voorzijde los, is wat moeilijk remmen.
Vandaag op de teller 79 km, het begin is er al, maar er zal nog behoorlijk getraind moeten worden, de tochten komen dichter bij.
De een is aan het trainen voor de Ronde van Vlaanderen, en met de groep gaan we op 19 mei naar Tongeren België voor de Memorial Frans Schoubben, voor de zomer gaan er ook nog enkele naar de Maratona dles Dolomites.http://www.maratona.it/home.php
Dit was het weer voor vandaag, tot maandagavond.

Groet Draver.

Een gedachte over “Toerclub Vrijburg Zaterdag 24 maart 2007

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s