Zondagmorgen erg nat en Zomergasten

Normaal ga ik op zondagmorgen naar Schouwen om te trainen, maar vanmorgen weinig zin regen en een stevige verkoudheid, dus maar besloten om een rondje in de B weg te lopen dicht bij huis, dit was een juiste beslissing het ging van geen meter dus we waren snel na 5 km al uitgelopen, dus vroeg aan de koffie, verder maar een rustige dag ingelast, vanavond een van de beste TV programma’s van de zomer, Zomergasten met heel interessante gasten en een perfecte presentator Joris Luyendijk.

VPRO’s Zomergasten is het avondvullend live interviewprogramma waarin bekende Nederlanders in de gelegenheid worden gesteld om hun favoriete televisieavond samen te stellen.
Aan de hand van door henzelf gekozen beeldfragmenten wordt de gast drie uur lang geïnterviewd door Joris Luyendijk, de presentator van het twintigste seizoen van Zomergasten.
Vanavond strafrechtadvocaat Mr. Bram Moszkowicz verdedigde cliënten als de Surinaamse oud-legerleider Bouterse, de van afpersing verdachte Willem Holleeder en de vermoorde vastgoedmagnaat Willem Endstra. Hij is een van Nederlands toppleiters, maar ook ’s lands meest controversiële advocaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s