Toerclub Vrijburg maandag 7 april

  Maandagavond een rit over Walcheren, het was koud ongeveer 6 graden, en een stevige wind uit het noordwesten. De opkomst was niet overweldigend 11 man, de mooi weer rijders zaten nog bij de kachel en achter de geraniums. De volgende route gereden, start Vrijburg eerst richting Vlissingen, nu verder naar Koudekerke, via de Koksweg en de Zwaanweg reden we nu richting het noorden van het eiland. Vanwege de werkzaamheden aan de zeewering bij Westkaple rijden we momenteel over de Baaiweg en de Schelpweg richting Domburg. Na Domburg gaat het nu in een stevig tempo met de wind in de rug richting Oostkapelle en Vrouwenpolder, het laatste gedeelte gaat via de Polredijk en de Veerseweg weer terug richting Middelburg en Vlissingen. Vandaag een rit van ongeveer 50 km, en het viel mee met de kou, doortrappen en zoals de  Belgische commentator op Sporza zondag tijdens het verslag van de Ronde van Vlaanderen aangaf  kolen op de kachel, dan blijf je vanzelf warm.

Advertenties

3 gedachtes over “Toerclub Vrijburg maandag 7 april

  1. Mooi ritje weer! Vandaag (9 april) was het zo mooi weer en ik had allerlei verplichtingen. Echt balen. Mn fiets stond te roepen in de schuur maar helaas. Liefs Marjan.

  2. Ja dat ken ik, had ik ook regelmatig last van dat mijn fiets ongeduldig werd, maar ik heb nu een zee van tijd, vandaag Tilburg en een rit gemaakt naar Turnhout, was een beetje verdwaald, teller stond op 96 km.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s