Zandlopers training door Het Zeepe

foto  Zondagmorgen een looptraining bij de Zandlopers, het is niet zo druk vanmorgen, er zijn veel lopers naar de Marathon van Rotterdam  als deelnemer of als toeschouwer, en Delta Sport levert zelfs de Wedstrijdleider voor deze internationale wedstrijd. Vandaag voor een vrije training gekozen, we gaan eerst wat inlopen langs de buitenrand van Het Zeepe richting de Bunker bij de fietsenstalling aan de Moolweg. Dit is een geschikte plaats om wat rek en strek oefeningen te doen, hier beginnen we aan de looptraining door het natuurgebied van Het Zeepe. Het is een heerlijk gebied om te trainen en te wandelen, we lopen door jonge bossen en uitgestrekte duinen, overal  volop zingende Fitussen een heerlijk geluid om te horen voorjaar. Dit gebied wordt ook begraasd door Shetlandpony’s , aan het einde van Het Zeepe bij het waterpompstation van Evides maken we nog een slinger door het bos,om na ongeveer anderhalf uur weer terug te keren bij ons keetje, vandaag ongeveer 12 km gelopen. Daarna snel naar huis een middagje TV, eerst het laatste gedeelte van de Marathons van Londen en Rotterdam bekeken, en daarna de wielerklassieker van het jaar Parijs-Roubaix.

Advertenties

6 gedachtes over “Zandlopers training door Het Zeepe

  1. Nu dus wel….(2 aanbevelingen hoor:)
    Gisteren ook die marathon zitten bekijken van Rotterdam. Jongens, jongens, wat een tijd had de winnaar! Iets van 2 uur 7 minuten en nog iets, toch?
    Ongelofelijk knappe prestatie!
    En wat jij doet trouwens ook, sportfanaat!
    Groetjes:)

  2. Het was echt gaaf! William Kipsang….2.05.49! En inderdaad daarna heerlijk wielerwedstrijd. Haha en ik was lui. Zelf niets gedaan alleen maar genoten van Kipsang. Groetjan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s