Rit naar Neeltje Jans

foto  Zaterdagmorgen een fietsrit naar Neeltje Jans , het was koud 2 graden maar gelukkig wel met een schraal zonnetje en dat maakte deze fietsrit toch wat aangenamer. Heen richting Neeltje de wind in de rug en dat betekent de hele rit van 22 km terug naar Middelburg tegen, een stevig tempo met een kleine versnelling zo kon ik mij redelijk warm houden. Een korte trainingsrit van 44 km.

Advertenties

10 gedachtes over “Rit naar Neeltje Jans

 1. Het was vanmorgen half negen uit bed, en maar een half uurtje naar buiten, de eerste hardloop training na mijn kuitblessure, de fiets blijft nu een week op stal.

 2. Zo leek de terugweg alléén al 44 km;-))
  Blij met dit plaatje, wij vinden windmolens altijd fascinerend. Gisteren probeerden we al filosoferend erachter te komen hoe dat komt. De conclusie was zoiets als: Je ziet de vooruitgang van de techniek vaak midden in de natuur staan. Het is de tegenstelling die mij boeit. Tegenstellingen maken de harmonie (zegt Kandinsky).
  Dat met deze kolossen groene stroom wordt opgewekt maakt de cirkel rond.
  Binnenkort verreist in mijn woonplaats (Oosterhout, N.Br.) ook een windmilenparkje. Zes molens van elk 100 meter hoog met wieken van elk 45 meter lang. Wij kunnen niet wachten.Reactie is geredigeerd

 3. Ingrid ik heb er soms wel moeite mee, deze kolossen in het landschap, toch wel op bepaalde plaatsen is dit horizon vervuiling, maar we moeten soms moeilijke keuzes maken voor onze welvaart !

 4. Wij zien door onze passie dat vervuilende effect niet. Of we beschouwen het gewoon niet als vervuilend. Verschillende mensen kijken verschillend. Maar goed ook, anders wordt het zo saai.
  De Dolomieten, nou daar kom je vast een paar pittige kuitenbijters tegen.Reactie is geredigeerd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s