Grijze zaterdag

foto  Zaterdagmorgen na de koffie een rit op de mountainbike, het was de bedoeling om wat los te rijden na de stevige rit van vrijdag. Een rustige rit gereden via Vlissingen, hier neem ik natuurlijk de Boulevard  mee, moet tenslotte ook vandaag nog even de zee zien maar het was vandaag erg grijs. Verder onderlangs de duinen richting Valkenisse, net voor Zoutelande  ben ik nog naar een van de hoogste duinen van Walcheren geklommen, en het laatste gedeelte over de duinen naar Zoutelande. De wind kwam uit het westen en dat betekent het laatste stuk richting huis via Meliskerke en Grijpskerke de wind in de rug dat schiet lekker op en het gemiddelde gaat dan snel omhoog. Via het natuurgebied van de Zandvoortseweg waar het nu vol zit met ganzen, smienten, en steltlopers, vooral het gefluit van de Smienten was goed te horen. Een rit van ongeveer 40 km.

4 gedachtes over “Grijze zaterdag

  1. Marsjan, vandaag weer naar de zee de kop van Schouwen, maar nu met de loopgroep.
    Edu, Info uit mijn hartslagmeter Suunto T6 DST 40.1 km AVS 23km/uur,MXS 36.5 km/uur Hartslag max 135 gem. 92 maar over een gevarieerd parcours zoals asfalt,duinen, bospaden.
    Lebonton, het was de bedoeling voor de Marathona dles Dolomieten in Italie, maar helaas ik ben uitgeloot, nu moet ik iets anders zoeken, maar de toertocht van de Amstel Gold race staat in ieder op geval op het programma, en bij onze zuiderburen is iedere week wel een tocht en dat gaat dan meestal over 150 km of meer en daar moet voor getraind worden.Reactie is geredigeerd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s