De kering ingepakt

foto  Zaterdagmorgen het lijkt wel voorjaar als ik al die fietsers weer zie rijden, ze zijn weer ontwaakt uit hun winterslaap, de zon is er wel maar de temperatuur werkt nog niet erg mee, maar niet zeuren de wind van de laatste dagen daar zijn we in ieder geval van af. Vanmorgen een rit gemaakt naar Neeltje Jans al is de storm verdwenen er staat altijd wind als je op de vlakte toert . Op de Veersegatdam en de Oosterscheldekering voelde het koud aan, de oorzaak is het nog koude water en de wind kwam uit de zee. Er zat niet anders op dan stevig door te trappen, bij het Tophuis op Neeltje Jans ben ik via de zijde van de Oosterschelde terug gereden naar de thuisbasis. Hier wat gegevens over de rit  afstand  48 km, avs 25,6 km/uur, max 35,6 km/uur, tijd 1.52.32 en dit op de dikke banden van mijn mountainbike.

11 gedachtes over “De kering ingepakt

 1. Draver, mijn neus is nog fris van mijn zondagswandeling vanaf mijn geliefde windorgel in Vlissingen, fors en koud windje langs het strand, veel mensen die ervan genoten!

 2. Vandaag was het ook mooi weer, maar ik had een zieke op de bank liggen en was als enige ouder thuis. Jammer.
  Overigens zag ik deze week op de watertemperatuurkaart (daar kwam ik via de buienradar op de een of andere manier terecht) dat het water bij Tromso nog warmer is dan in onze Noordzee. Wist ik niet.

 3. Noud/Martin vandaag alleen uurtje buiten voor een hardlooptraining, morgen weer een hele dag beschikbaar en dan is het rustig in de natuur als Nederland weer aan het werk is. Dat is het voordeel van de VUT, en het nadeel is helaas de leeftijd.

 4. Hier nog steeds grieperig maar hopelijk van de week… Kan ik ook gewoon lekker vroeg de natuur in zonder heel de Randstad op de fiets tegen te komen! Maar aardige tijd ‘jongeman’ voor met de mtb! Keurig. Ik doe het je niet na! Groetjes Marjan.

 5. En de tekst op die steen bovenaan…grrr ik moet hem ergens hebben staan maar nu weet ik hem niet meer…prachtig is ie… (dit zijn toch de stenen bij het dat gebouw?)

 6. Zwollywood het was al vreemd dat je de laatste dagen niets aan je blog had gedaan, vandaar beterschap.
  Ik zit me net een beetje op te warmen van mijn fietstocht het was hier koud, het zuidwesten zat in de bewolking.

 7. Robert anders moet ik over die andere brug terug maar dan is het dik 90 km, het zijn bij ons helaas alleen maar bruggen, dat heb je met al dat water, maar we hebben ook een hele lange tunnel en daar mag ik weer niet met mijn fietsje in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s