Toerclub St.Laurens

   Dinsdagavond als afwisseling een fietstraining met de groep van St.Laurens, ze starten op dinsdagavond om half zeven  bij de basis school Palmenhof kruising Noordweg Sanberglaan we zijn met acht man. Er wordt besloten om een rondje Veersemeer te rijden, het tempo is gelijk erg hoog dat is voor mij in het begin altijd een probleem het duurt meestal een half uur voordat ik dit tempo goed kan volgen. We rijden via het fietspad langs de N57 naar de Veersegatdam, op Noord-Beveland volgen we de route via de zeedijk van de Oosterschelde , geen tijd vandaag om te genieten van de natuur tempo ligt constant tussen de 35 en 40 km/uur. Op het laatste gedeelte bij Colijnsplaat moet het tempo even omlaag onze groep valt in tweeën, daarna zij we in een constant tempo via het Veersemeer en Wolphaartsdijk naar de sluizen van Veere gereden. Bij deze groep is het de gewoonte dat er de laatste km op top snelheid  gereden wordt naar de eindbestemming in St.Laurens nu zit het tempo boven de 40 km/uur, vandaag een gemiddelde van 34.4 km/uur over 65 km.
Advertenties

5 gedachtes over “Toerclub St.Laurens

  1. Fanatieke toerclub, zeg. Ik kom ze niet graag tegen, ze hebben zò’n snelheid en i.t.t. wielerwedstrijden zijn er geen beschermende maatregelen. Je moet echt oppassen, tenminste hier in het drukkere westen. Bij jou is er meer ruimte en rust, denk ik.
    Hartelijke groet, Coby

  2. Draver wat een snelheden. Soms stuiven ze je voorbij en soms dan vinden ze (ook als ze alleen of met zijn tweeen zijn) dat je niet op het fietspad hoort, alleen zij die snel gaan hebben daar recht op. Gek maar jou zie ik niet in die categorie, ook niet als je met veel bent.

  3. Blew het is in de sport ook wel eens nodig om je zelf pijn te doen, anders wordt de acgterstand te groot. Woensdag gebruikt voor een dag natuur.

  4. Coby/Martin Wij zoeken meestal wegen uit waar het rustig is en de ruimte, we rijden dan voornamelijk op Noord en Zuid Beveland, Walcheren is dan te druk met toeristen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s