Toerclub Vrijburg maandag 22-06-2009

Maandag een grote opkomst op onze trainingsavond 15 man op deze mooie heldere zomeravond, we vertrekken om half zeven van onze startlocatie Vrijburg tussen MIddelburg en Vlissingen. In klein comité is er afgesproken dat we een ruim rondje rond het Veesemeer gaan rijden, we rijden via de Vlissingseweg en de half hoge brug Vlissingen uit richting de dijk van de Westerschelde. Hier vanavond met het heldere weer een formidabel gezicht over de Westerschelde chemieconcern Dow en de hoogbouw langs de Scheldeboulevard van Terneuzen zijn goed te zien. Op de Westerschelde veel scheepvaartverkeer met als blikvangen een autoboot richting Antwerpen. Na Vlissingen-Oost duiken we de Qaurlespolder in via dijkwegen rijden we richting Heinkenszand en ‘s-Heer Arendskerke, bij Goes krijgen we nu de noordenwind stevig op kop richting Noord-Beveland, hier zit ik op de vierde stek en kopmannen doen net als voorheen hun werk om de rest van de groep uit de wind te zetten. Op Noord-Beveland hebben we de wind grotendeels achter ons en gaat het tempo richting de 40 km/uur, via Kortgene, Stroodorp, Kamperland rijden we naar de Veersegatdam, bij Vrouwenpolden volgen we nu het fietspad langs N57 richting Middelburg. Het laatste gedeelte gaat via het natuurgebied van de Zandvoortseweg naar Middelburg en Vlissingen een rit van 81 km gemiddelde rond 33 km/uur.
Het was weer blik op oneindig en alleen achterwielen en achterwerken gezien, maar het is ook wel eens nodig om diep te gaan tijdens een training.

       N57

2 gedachtes over “Toerclub Vrijburg maandag 22-06-2009

  1. "Blik op oneindig en verstand op nul," zo zit die uitdrukking in mijn hoofd. Maar "t snot voor ogen fietsen,’ vind ik ook wel een mooie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s