Toerclub Vrijburg donderdagavond 25-06-2009

Donderdagavond 10 man aanwezig voor onze fietstraining, een mooi aantal om compact in een groep te rijden. We rijden deze avond een grote ronde door Zuid-Beveland, via Vlissingen-Oost richting de kernenergiecentrale van Borssele, momenteel in het nieuws voor een mogelijke uitbreiding op deze plaats. Binnenkort is het zelfs verboden om over deze weg te rijden bij de KCB in verband met de aangescherpte veiligheid, we krijgen er een fietspad voor te terug over de zeedijk. Verder langs de dijken van de Westerschelde richting Ellewoutsdijke, in een stevig tempo rijden we nu naar Hoedekenskerke ik heb nog net even de gelegenheid om boven op de dijk een blik te werpen over de Westerschelde. Wij moeten attent blijven volgen het tempo ligt weer tegen de 40 km/uur, stevig in het wiel en geconcentreerd naar je voorganger kijken, en opletten waar de wind vandaan komt. Het gevoel vanavond dat we alleen maar wind tegen hebben, via Kwadedamme, Nisse, Heinkenszand rijden we naar ’s-Heerenhoek, bij het oversteken van de rijksweg kunnen we even uitblazen verkeerslicht staat gelukkig op rood, kon vanavond niet lang genoeg duren. Via Nieuwdorp en de Qaurlespolder neem ik nu mijn eigen route via Arnemuiden naar Middelburg een training van 86 km.

4 gedachtes over “Toerclub Vrijburg donderdagavond 25-06-2009

  1. Hoi Draver, mooi tochtje zo te lezen, ik heb voeling met uitblazen 😉 Die kerncentrale berichten volg ik ook, benieuwd waar dit toe leidt.

  2. Hoi Draver, mooi tochtje zo te lezen, ik heb voeling met uitblazen 😉 Die kerncentrale berichten volg ik ook, benieuwd waar dit toe leidt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s