Trainingen afgelopen week

Trainingen week 44

Dinsdagmiddag was het redelijk weer voor een fietstraining op mijn Colnago, een rit gemaakt naar Neeltje Jans en een stuk over Noord-Beveland. Het gedeelte over Noord-Beveland ging over dijken en landwegen naar camping Anna Friso en vandaar naar het vakantiepark met de bekende slogan inpakken en wegwezen De Roompot. Ondertussen een groot vakantiehuizen imperium wat hier klein is begonnen eerst met een camping en later het eerste Zeeuwse zwemparadijs. Hier na door gereden naar Kamperland en via het natuurgebied van de Schotsman weer via de Veersegatdam naar Walcheren. Een fietstraining van 57 km.

Woensdagmorgen de loopschoenen aan voor een looptraining door de Schellach waar het steeds drukker wordt met graafwerktuigen en nu ook een kolossaal heimachine voor het maken van de kunstmatige heuvels in mijn loopparcours ( N57 ). Het was goed loopweer alleen op de terug weg een stevige bries tegen, maar daar de struiken nog niet alle bladeren hebben verloren kan ik nog wat beschutting vinden. Een looptraining van ongeveer 50 minuten.

 

Donderdag wandeling in de Amsterdamse Waterleiding Duinen, zie mijn blog van deze dag.

Vrijdagmiddag wederom op de racefiets richting Neeltje Jans en aansluitend nog een gedeelte van Walcheren mee genomen in mijn route, een rit van 53 km.

Zaterdag geen training maar wel km gemaakt te voet op de Jaarbeurs bij het bezoek aan de fietsbeurs Bike Motion.

Zondagmorgen weer een looptraining bij de Zandlopers in het bos van Westerschouwen, vandaag op het programma een intervaltraining. Na het inlopen eerst wat rek en strek oefeningen en tevens wat sociale contacten uitgewisseld, daarna loopscholing om de looptechniek waar mogelijk te verbeteren. Vandaag wat aandacht voor het afwikkelen van de voeten, coördinatie, romphouding, paslengte en daarna als slot wat versnellingen. Hierna beginnen we aan de intervaltraining door het omgeploegde bos dit veroorzaakt door het uitdunnen van de naaldbomen, we maken gebruik van de grote ronde van de Mosselloop en lopen een gedeelte hiervan in tempo om daarna weer te verzamelen en rustig verder te dribbelen tot de volgende versnelling. Vandaag een training van 80 minuten en ik was net voor de regen weer thuis.

Advertenties

4 gedachtes over “Trainingen afgelopen week

  1. Cees het voordeel van de stormvloedkering op dit moment met dat slechte weer geen landbouwverkeer, op Walcheren en de Beveland een modderpoel. Nee geen belangstelling voor een roei of ligfiets.
    Deze week weer een paar dagen in de appelpluk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s