Looptraining in de herfst

Woensdag laat in de middag een looptraining door de Schellach een gebied ten noorden van Middelburg, een kleine ronde van 5 km en de rest van de tijd heb ik vol gemaakt in de omgeving van de sportvelden van de Veersepoort. Ik ben vandaag niet ver de polder ingegaan vanwege de harde wind, op de vlakte kwamen mijn voeten en benen regelmatig met elkaar in aanraking door de wind. Vandaar een beetje de beschutting opgezocht van de woonwijk en de sportvelden. Ik begin weer een goed gevoel te krijgen tijdens het hardlopen, jammer dat ik zaterdag niet mee kan doen met de Hobbeldebobbelloop te Zoutelande aanvangstijd 15.00 uur is voor mij te laat, in de vroege avond gaan we naar het concert van Kyteman in 013 in Tilburg. En dat wil ik beslist meemaken een van de laatste concerten van dit project van Kyteman, ik was te laat voor het optreden in HMH in Amsterdam. Hier werden astronomische prijzen gevraagd door allerlei duistere tickets bureaus die hier gretig op in speelde om snel winst te maken, complimenten aan Kyteman om twee extra concerten te geven in Tivoli en 013.

 

 

Mijn trainingsgebied

8 gedachtes over “Looptraining in de herfst

  1. Precies. Ik merk wel als ik een valsplat of platte afstanden loop dat het een andere techniek is dan een berg op rennen; en dan…, 500 meter naar beneden. Alle twee moet je onderhouden. In mijn geval dan.
    Groet

  2. mooi trainingsgebied!
    Kyteman is een symphatieke gozer. Zowel tivoli en 013 zijn ook leuke zalen!
    overigens, in 013 speelt ronny jordan op 30 december, in het kader van het strainger than paranoia festival.

  3. Robert, ik weet wat je mee maakt in Limburg en Catelonie over het algemeen de pas kort houden, als je van het vlakke komt is het in het begin slopend dat klimmen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s