Zondagmorgen rit langs de kust

Zondagmorgen geen looptraining bij de Zandlopers maar een toertje gemaakt op mijn mountainbike rond Walcheren, het grootste gedeelte ging langs de kust, vanaf Middelburg met de wind tegen naar Valkenisse hier neem ik het fietspad onderlangs de duinen richting Zoutelande. Op de zondag is de morgen een vast tijdstip om heerlijk buiten te sporten, in het eerste gedeelte kom ik veel bekenden tegen zowel hardlopers als bikers. Na Zoutelande volg ik het fietspad naar Westkapelle, ik neem bewust vandaag nog geen beklimmingen over de duinen om mijn rug wat te sparen. Aan het einde van de zeedijk van Westkapelle zie ik bij de vogelkijkhut nog drie Sneeuwgorzen zitten in schelpenpad, dit groepje zit hier regelmatig te fourageren. Hier maak ik ook een paar foto’s van het pas aangelegde natuurgebied, ik vervolg mijn tocht richting Domburg. Via het fietspad door de Manteling fiets ik richting Oranjezon en Vrouwenpolder, het laatste stukje gaat richting Veere en dat gaat nog even volle bak ik probeer een fietser in te halen en daardoor gaat het tempo behoorlijk omhoog. Helaas heb ik mijn onbekende tegenstander niet ingehaald, hij ging een andere richting uit op deze mooie zondagmorgen na 47 km ben ik weer thuis in Middelburg.

 

Westkapelle en het nieuwe natuurgebied

Advertenties

10 gedachtes over “Zondagmorgen rit langs de kust

  1. Martin ben wat overmoedig geweest met werkzaamheden in de tuin en daardoor wat lage rugpijn ( spit ) maar het is nu nagenoeg verdwenen, maar het weer nodigt nu ook niet uit om lang buiten te sporten.

  2. Pasop Draver bij mij begon het ook met een lage rugpijn. Echt je moet met bukken uitkijken. Als je bukt door je kniën en bedenk altijd een lijn die precies in het midden va je lijf loopt: dus links als recht evenveel massa. Dan op die lijn alles doen zodat je rug recht blijft. Ik weet er alles van zo te zien.
    Mooie foto’s
    Groet Robert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s