Toerclub donderdagavond koud

Donderdagavond een trainingsrit met Toerclub Vrijburg, ik raak in herhaling maar het weer werkt weer niet mee het is koud en er staat een stevige wind uit het noordoosten, maar toch staan we met tien man op onze verzamelplaats Vrijburg.

We besluiten om vanavond het rondje Wolphaartsdijk te rijden met eerst de wind grotendeels tegen, we rijden Vlissingen uit richting de dijk langs de Westerschelde naar Ritthem. Via Vlissingen-Oost gaan we naar de Qaurlespolder, in het eerste gedeelte van de rit is het tempo door de wind erg wisselend, er wordt op kop ook niet constant gereden. Vanavond is turbo Cees weer aanwezig heeft nagenoeg nog niet op de fiets gezeten maar als hij zich aan kop zet dan valt de groep gelijk in tweeën, over talent gesproken. Onderweg pikken we nog twee man op van Toerclub Vlissingen ze rijden verder de hele rit mee met onze groep.

Na Wolphaartsdijk krijgen we de wind nu heerlijk in de rug er wordt nu in een redelijk constant tempo richting Arnemuiden gereden, we krijgen nu nog ongeveer 4 km de wind pal tegen tot de sluizen van Veere.  Na de sluizen rijden we door Veere ik zie hier de eerste pijlen hangen voor de girotoertocht van a.s. zaterdag, en via Zanddijk rijden we over de Veerseweg terug naar Middelburg ik kan als eerste afslaan richting huis een rit van 67 km.

Advertenties

3 gedachtes over “Toerclub donderdagavond koud

  1. ik wens je morgen beter weer
    en genoeg warme drankjes om je lijf op temperatuur te houden
    succes, ben benieuwd naar je verslag van de tour!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s