Looptraining een doolhof door de nieuwe N57

Zondagmorgen geen weer voor de racefiets vandaar maar gekozen voor een looptraining in de omgeving tussen Middelburg en Gapinge.

Het is momenteel zoeken om op mijn looproute te komen alle binnenwegen richting Veere en Gapinge zijn afgesloten vanwege de aanleg van de nieuwe N57 van Middelburg naar Vrouwenpolder. Via een pas gegraven cunet van de nieuwe Brigdamseweg kom ik op de Goldsteinseweg en vandaar loop ik via een nieuwe parallelweg momenteel nog een puinverharding naar de van Hofweg. Het is momenteel een grote aantasting van het mooie landschap in deze omgeving, via de Schellachseweg loop ik naar de Veerseweg net voor Middelburg besluit ik om een stuk over de pas geasfalteerde N57 te lopen naar de rotonde in wording achter het sportpark van de Veersepoort.

Ik schrik hier van de breedte van de weg 4 rijbanen wat een lap asfalt al loopt het heerlijk om te trainen een laagje kunststof hierop en we hebben een mooie lange afstand trainingsbaan. Via de aansluitingsweg naar Klarenbeek loop ik weer richting huis, ik hoop dat het geheel wat ingepast gaat worden in het landschap de natuur moet hier heel wat inleveren voor die paar auto’s.

Een looptraining van ongeveer 55 minuten, helaas lukt het momenteel niet om een lange looptraining af te werken samen met de fietstrainingen, op deze manier kan ik het goed combineren.

 

Brigdamseweg

 

 

Cunet voor gedeelte Brigdamseweg

 

 

N57

 

 

Nieuwe tunnel Prooyenseweg

 

3 gedachtes over “Looptraining een doolhof door de nieuwe N57

  1. @ Martin
    En het ergste is nog dat ik er zelf ook een voor de deur heb staan, maar er gaan weken voorbij dat hij niet gebruikt wordt. Maar deze weg is alleen maar aangelegd voor de drukte in het zomerseizoen, verder gaat het hooguit door de week om een vertraging van een half uur als er een brug open staat.

  2. Draver, alle namen komen me bekend voor maar , volgens mij, zou ik het helemaal niet meer terug kennen. Het Brigdamse weggetje was zo’n mooi weggetje, net buiten Brigdamme, dat destijds achter ons huis liep.Ik moet er eens gaan kijken. In het lopen heb ik het nog nooit meegemaakt dat wanneer je met een groep vertrekt er één groep die harder gaat wegblijft, er wordt altijd gewacht tot de groep weer compleet is of degene die sterker waren deden een tempo versnelling en kwamen terug gedraafd.Groet Icarusblauwtje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s