Sophie Hunger de verrassing op de 'Ladies Night'

De maandagavond is traditioneel de Ladie Night gewordenop het Zeeland Nazomer Festival nadat we vorig jaar werden verrast met Selah Sue was er op deze maandagavond weer een onverwachte verrassing te horen. Het eerste gedeelte in de Pop aan Zee tent heb ik maar een klein gedeelte kunnen bewonderen van een Zeeuws talent singer-songwriter Marcha, met als laatste nummer werk van Neil Young.

Om negen uur op het hoofdpodium de Nederlandse zangeres Eefje die dit jaar de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer – songwriter heeft gewonnen, een groot talent met zelf geschreven teksten. Het laatste nummer is mij als sportman bij gebleven Hartslag en heb het vandaag al een paar keer beluisterd.

Na een korte pauze was het de beurt aan de voor mij onbekende Zwitserse Sophie Hunger met haar band, er werd gelijk stevig ingezet door de band met een belangrijke inbreng van de Trombone. Ik was vooral onder de indruk van haar stem en in de afwisseling in de zang in het Engels, Duits en Frans. De cover in het Frans van “Le Vent Nous Portera” van Noir Desire werd geweldig uitgevoerd en verder een afwisseling van zang en muziek met behoorlijk wat tempo wisselingen.

Sophie Hunger gaat laterdit jaar op tournee in Nederland naaro.a. Paradiso, Tivoli en de Oosterpoort maar wij in Middelburg hadden dit jaar de primeur van deze verrassing op het koude Abdijplein, we zullen nog veel van haar horen.

 

Eefje

 

 

 

 

Sophie Hunger en band

Advertenties

Een gedachte over “Sophie Hunger de verrassing op de 'Ladies Night'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s