Daan grote verrassing op het Zeeland Nazomer Festival

Zaterdagavond was het laatste optreden van het tiende Zeeland Nazomer Festival op het sfeervolle Abdijplein van de voor mij onbekende Vlaamse zanger Daan die in België erg populair is, maar gezien de verrassingen in de voorgaande jaren die uit België kwamen zoals dEUS en Zita Swoon had ik hier veel vertrouwen in.

Helaas door het onbekende van Daan in ons land viel de belangstelling wat tegen op het Abdijplein maar daar stoorde Daan en zijn band zich totaal niet aan.

Om ongeveer negen uur stapte Daan op het podium terwijl zijn band al aan het spelen was kwam hij op in een strak licht blauw pak en zonnebril op en sigaret in mond dat gaf gelijk al aan dat het een verrassende avond met veel sfeer zou worden. De Belgische singer-songwriter Daan met zijn band heeft ons getrakteerd op een geweldige live show met een enorme dynamiek met tegen het einde zijn klassieker Swedish Designer Drugs.

Het aanwezige publiek was razend enthousiast over dit optreden van deze geweldige muzikanten ik was er bij en hoop dat we nog veel van Daan en zijn muzikanten in Nederland mogen horen, anders België is naast de deur.

PZC TV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Daan grote verrassing op het Zeeland Nazomer Festival

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s