Keizersmantel (Argynnis paphia)

Vrijdag een wandeling gemaakt door de Amsterdamse Waterleidingduinen, ik ben begonnen bij de ingang De Oase.

De reden van mijn bezoek aan dit mooie waterwingebied was tevens ingegeven door de vele soorten vlinders die momenteel hier aanwezig zijn.

En als belangrijkste soort waar mijn belangstelling naar uit ging was de Keizersmantel, het was wel even zoeken in een bos waar je niet dagelijks in rondloopt.

Met behulp van de huidige techniek van de smartphone en een uitstekende app van waarnemen.nl ( Obsmapp ) is het gelukt om de juiste plaats tevinden.

8 gedachtes over “Keizersmantel (Argynnis paphia)

  1. Hoi Draver,
    Je widget met de titel “OBA” werkt niet. Dat komt door de Ms-Word kromme aanhalingstekens die tussen de HTML terecht gekomen zijn. HTML moet je bewerken met een editor als kladblok, nooit met Ms-Word. In de foutlogs van OBA verschijnt bij elk bezoek aan dit weblog een foutmelding, tientallen per dag, omdat de gevraagde filenaam niet bestaat.

    <a href=”//www.onafhankelijke-bloggers-associatie.nl“” target=””_self””><img src=”//www.onafhankelijke-bloggers-associatie.nl/wp-content/uploads/transparant-klein-rechts.png“” />

    moet worden :
    <a href=”//www.onafhankelijke-bloggers-associatie.nl” target=”_self”><img src=”//www.onafhankelijke-bloggers-associatie.nl/wp-content/uploads/transparant-klein-rechts.png” />

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s