Over Draver

Voorheen VKblogger bij de Volkskrant, van 2006-2011, maar helaas is daar een eind aan gekomen daar de Volkskrant  niet meer de aandacht en technische ondersteuning kon bieden die een blog vereist.

Voor een groot gedeelte zijn mijn oude blogs die ik gemaakt heb bij de Volkskrant te vinden in het archief, helaas zijn niet alle foto’s tijdens het exporteren naar WordPress in zijn geheel opgenomen.

Mijn blogs gaan voornamelijk over, hardlopen, wandelen gps, fiets race atb, muziek en alles wat met de natuur te maken heeft zoals vogels ( Kerkuil ),vlinders, libellen,sprinkhanen en planten.

Bij voorkeur ga ik de natuur in op mijn fiets, en als het weer of de afstand het niet toelaat pak ik de luie autostoel.

IMG_1156 Dolomieten  passo Valparola

Advertenties

2 gedachtes over “Over Draver

  1. Kwam per ongeluk op je blog terecht op zoek naar de mogelijke naam van een vogeltje ter grote van een roodborst met een echte rode borst en verder helemaal zwart. (Enig idee overigens? Ik hou het maar op een hele kleine roodborsttapuit die zo in elkaar gedoken zat dat ik de witte kraag niet kon zien). Je hebt een leuk blog, leuke hobbys, leest en goeie krant en komt ook nog eens uit mijn geboortestreek. Maak je al die mooie foto’s zelf? Heb je nog tijd om te werken?
    Ik heb je blog innhet lijstje favoriete bloggers gestopt voorlopig.
    Groet,
    Anne

    • Bedank voor je bezoek aan mijn blog en je reactie, kan inderdaad een Roodborsttapuit zijn deze zijn inmiddels terug in het broedbiotoop. Wat wel belangrijk waar heb je deze soort gezien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s