Bart Peeters op het Zeeland Nazomer Festival

Vrijdagavond de opening van het muziekgedeelte op het sfeervolle Abdijplein in Middelburg van het Zeeland Nazomerfestival 2009 met een optreden van Bart Peeters met zijn band. Ik had geen idee wat me te wachten zou staan ik kende Bart Peeters van wat rustige Nederlandstalige nummers en als tv persoon waar ik nooit de tijd voor nam om naar te kijken. Maar de voorbeschouwing in de regionale courant de PCZ was veelbelovend en dat is tijdens het optreden allen maar bevestigd door een geweldig spetterend optreden. Toen het eerste nummer werd ingezet begon het ook licht te regenen, maar de weergoden hebben deze avond Middelburg gespaard van de broodnodige regen. Het is een avond geworden met Bart Peeters als performer, zanger en zelf ook als muzikant en dan begeleid door een band met top muzikanten. Hij ging ook nog in discussie over het verdiepen van de Westerschelde , onbegrijpelijk dat we hier aanwezig waren op dit concert, hebben jullie niet iets beters te doen ga aan de slag met de verdieping. Een paar aansprekende nummers die ik me nog kan herinneren die hij speelde zijn Heist aan zee, Leve de dj’s, Aaa en dan een nummer waar ik de naam van ben vergeten waar hij gebruik maakte van twee soeplepels. Een geweldige opening door Bart Peeters en zijn band op het Zeeland Nazomer Festival wat zeker meer bezoekers had verdiend dan de 500 aanwezigen die er nu waren, het Abdijplein is er groot genoeg voor.

 

 

 

Acrobaat Bart Peeters

 

18 gedachtes over “Bart Peeters op het Zeeland Nazomer Festival

 1. Gek dat hij in Belgie niet gewaardeerd wordt ondanks zijn veelzijdigheid. daar is een spreekwoord van maar daar kan ik nu even niet opkomen en ik moet nog enkele bloemen en planten bezoeken anders hebben we vanavond niets om te "voeden"!! ikvliegnuachteruitgroet.

 2. Smokey Robbinson er wordt alleen maar over zijn band gesproken, na lang zoeken heeft hij de ideale muzikanten gevonden om samen muziek te maken, het zijn multi-instrumentalisten, en ze krijgen de ruimte van Bart tijdens het concert

 3. Van al zijn veelzijdige bezigheden en talenten is zingen toch het liefste dat hij doet. Dat vertelde hij laatst op de (ik dacht) Belgische tv. Ik krijg ook niet direct het idee van: dààr moet ik heen. Maar alle mensen die bij een optreden van hem waren, zijn zonder uitzondering enthousiast. Jij dus ook.
  Hartelijke groet, Coby

 4. Wees blij, Draver, dat er niet meer dan 500 mensen waren want voor je het weet mengen de hoelie-gans zich onder je en maken amok.
  Die Bart.
  Ceesgegroetje

 5. Mooie bespreking Draver, kon er helaas niet bij zijn. Bart speelde vroeger met zijn radio’s, ook een zeer goede band met een hit(je) nog wel : she goes nana (samen met o.a. de broers Mosuse en Danny Lademacher).

 6. Noud er speelden ook in deze band twee broers mee, maar de naam is me ontschoten, heb je de zaterdag ook gemist muziek spektakel van Aka Moon & Bab Sissoko, ik probeer nog een blogje te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s